Anca Zlavog
Anca Zlavog
Anca Zlavog

Știu cum e să nu mai simți conectarea, dar știu și cum poți să o recâștigi. Relația părinte-copil este una dintre cele mai importante relații pe care le avem.

În tot haosul zilnic, ajungi adesea pe pilot automat și te surprinzi că spui sau faci lucruri pe care nu le dorești. De fapt, ajungi să vorbești și să te comporți așa cum ai văzut în copilărie sau, dimpotrivă, faci exact opusul. În ambele situații, nu este o alegere, ești încă prins/ă în modelul de parenting pe care tu l-ai trăit.

Cursul este gândit ca o călătorie interioară care să-ți redea bucuria de a fi alături de copilul tău și libertatea de a-l crește după valorile tale. Pe parcursul celor 10 săptămâni, te vei înțelege mai bine, vei conștientiza care au fost modelele preluate, vei încetini și vei putea să-ți vezi copilul dincolo de comportamente, aflând care sunt nevoile și sentimentele lui.

De la 550/lună, timp de 4 luni

Acest curs este pentru tine dacă vrei:

✓ Să îndeplinești atât nevoile tale, cât și ale copilului, fără lupte de putere.

✓ Să fii mai prezent/ă în relație cu copilul tău și să-l crești după propriile valori.

✓ Pace în casă și să fii mai blând/ă, fără a-ți încălca limitele și a deveni permisiv/ă.

✓ Să reacționezi diferit la furie, fără escaladare, ridicat tonul, amenințări sau reproșuri.

✓ Să construiești o relație părinte-copil sănătoasă și de încredere, cu cât mai puțină încărcătură din tiparele trecutului.

✓ Să știi să vorbești pe limba copilului, să-i oferi empatie și să-i înțelegi mai bine comportamentele.

✓ Să faci lumina în abundența de informații și cărți de parenting citite și să-ți găsești propriile modalități de educare.

METODĂ DE LUCRU

COMUNICARE NONVIOLENTĂ

NEUROȘTIINȚĂ

TEHNICI DE PARENTING COACHING

Îți promit

o călătorie unică

experiențială

Spre deosebire de alte cursuri care se concentrează pe schimbarea comportamentului copilului, Părintele Prezent declanșează un proces de transformare în tine - părintele.


Pe măsură ce tu crești, conștientizezi, te schimbi, se modifica si comportamentul copilului, si relația dintre voi, uneori chiar și comunicarea în cadrul familiei.

CE SPUN PĂRINȚII
CARE AU PARTICIPAT LA ACEST CURS:

Petra V

Cele 8 săptămîni de curs au fost o gură de aer proaspăt atunci când aveam cea mai mare nevoie de ea. Într-un moment în care deja mă simțeam întinsă la maxim, fără resurse emoționale ca să gestionez încă un tantrum, încă o zi cu nenumărate conflicte și comportament deranjant din partea băiețelului meu, cursul a fost exact ce aveam nevoie.

Am simțit că în cele 8 săptămâni am primit cunoștințe, instrumente, prectică de a folosi acele instrumente, deconectare de la rutina zilnică, conectare cu un grup de femei faine care treceau prin provocări similare, dar chiar și terapie. M-am înțeles mai bine pe mine însumi: de unde vin anumite comportamente pe care nu le putem controla, dar pe care nu mi le doream în momente conștiente și liniștite.

Îți mulțumesc, Anca, pentru cadoul care a fost acest curs pentru mine. Nu este de mirare, că miercuri a devenit ziua mea preferată, aștept după-masa de miercuri mai ceva ca weekendul sau o zi de sărbăroare.

Ana H

Comunicarea non-violentă și parentingul se îmbină de minune iar Anca stăpânește foarte bine ambele concepte. A fost un curs ușor de înțeles, cu multe exerciții practice și conversații utile.

Mulțumesc, Anca că mi-ai adus în prim plan iubirea și acceptarea mea ca mamă și femeie, înaine de toate. Mulțumesc că m-ai făcut să înțeleg că furia este ca orice altă emoție și că acceptarea ei este importantă. Mulțumesc că mi-ai arătat ce înseamnă ascultarea empatică și mi-ai dat ocazia să o exersez.

Termin cursul mai bogată decât l-am început și pentru asta nu pot decât să îți fiu recunoscătoare. Sunt sigură că voi aplica îvățămintele pentru toată viața.

Anamaria V

Dragă Anca, îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat părțile bune din mine ca om și ca mamă. Îți mulțumesc pentru răbdarea cu care m-ai ghidat în procesul de descoperire și împlinire a propriilor nevoi. Îți mulțumesc pentru claritate. Îți mulțumesc pentru tot ce ne-ai învățat.

Ana A

Foarte util în abordarea relației pe care o am cu mine, cu copilul meu și cu cei din jur, în special cu soțul meu. Identificarea nevoilor mele m-a ajutat foarte mult să fiu prezentă în alegerile pe care le fac și să mă prioritizez, pentru a putea oferi mai departe și copilului.

A fost un grup foarte fain, în care m-am simțit în siguranță să împărtășesc și am învățat din poveștile celorlale fete. Mi-e dor de miercuri seară la 17:30 :).

Livia B

Blândețe, explicații, empatie, compasiune. A fost foarte plăcut pentru mine și m-am simțit văzută, auzită, înțeleasă, conținută. Îți mulțumesc pentru răbdarea pe care am primit-o la toate întrebările.

Ceva s-a schimbat la mine, nu pot exact să explic ce. Cred că sunt mai blândă cu ceilalți, poate cam permisivă eram înainte și fac eforturi să rămân blândă, fără să-mi calc limitele, să nu fug de conflict, doar de dragul de a fi "liniștită" asta e un challenge un pic acum. Simt că m-am echilibrat și că e nevoie de timp să mă redescopăr, în noua "formă".

Mirela B

Am fost plăcut impresionată de implicarea Ancăi, grija ei pentru toate participantele, informațiile mi s-au părut foarte la obiect, concise, frumos prezentate și bine legate cu exercițiile de practică.

Simona R

Timpul petrecut alături de Anca și de mămicile din grupa mea a fost plin de revelații, am învățat unele de la altele și mai ales am avut ocazia sa exersam mult pe baza materialului primit la curs.

Îl recomand cu drag părinților care vor sa se dezvolte, sa învețe lucruri noi si care sunt in căutarea acelui “ceva” care le lipsește pentru a pune bazele unei relații echilibrate între ei si copiii lor.

Beneficii

Urmărirea obiectivelor tale

Cred că progresul vine doar în urma unor acțiuni concrete, intenționale, care îl urmăresc pas cu pas. De aceea, în prima întâlnire de coaching vom vedea împreună unde ești și unde vrei să ajungi, iar la sfârșit vom evalua rezultatele obținute.

Exersarea ascultării empatice

Vei exersa săptămânal ascultarea empatică (în afara cursului) cu ajutorul unui alt participant, pe care îl vei alege pentru a te însoți îndeaproape în călătorie.

Lucrul pe propriile exemple

Cursul va fi preponderent practic și vei lucra doar pe exemplele tale. Toate exercițiile vor fi aplicate, clare și concrete.

Răspunsuri la întrebările tale

Vei primi suportul de curs, prezentările de la fiecare curs, resursele suplimentare și vei putea pune întrebări pe grupul de whatsapp între sesiuni.

Un grup în care te vei simți în siguranță să împărtășești

Cursul are maximum 8-10 participanți care se confruntă cu aceleași dificultăți ca și tine, vă veți susține reciproc și veți învăța unii de la alții. Din experiența cursurilor trecute, se creează o atmosferă tare faină de încredere și suport.

Resurse pentru toate tipologiile de învățare

Jocuri de rol, exerciții de practică, exerciții în scris, coaching, sesiuni de empatie, prezentări, acest curs își propune să se adreseze tuturor tipologiilor de învățare, fie că ești auditiv, vizual, reflexiv sau senzitiv.

De la 550/lună, timp de 4 luni

CUM FUNCȚIONEAZĂ CURSUL

o fata care se gandeste

Află mai întâi dacă ți se potrivește

Prima dată stabilim o întâlnire individuală gratuită, pentru a vedea dacă acest curs este potrivit pentru tine.

o fata care se gandeste

Întâlniri individuale online

Pe lângă cele 10 întâlniri de grup, ai incluse și 3 întâlniri individuale de coaching, în care ne vom ocupa de aspectele dificile din relația părinte-copil și vom lucra pe obiective tale.

o fata care se gandeste

Întâlniri de grup online

Ne vom întâlni o dată pe săptămână, miercurea, timp de 2h 30. Sesiunile vor avea loc pe Zoom și vei lucra pe propriile exemple, vei exersa conceptele învățate și primi răspunsuri la întrebările tale.

o fata care se gandeste

Partener de empatie

Săptămânal, te vei vedea online sau live (dacă locuiți în acelați oraș) cu un partener de empatie dintre participanții la curs, alături de care vei exersa ascultarea empatică.

o fata care se gandeste

Suport pe whatsapp între sesiuni

Tot săptămânal, vei avea un exercițiu practic pentru acasă și vei putea să împărtășești pe grupul de whatsapp și să pui întrebări între sesiuni.

CE VEI ÎNVĂȚA

Universul tău

UNIVERSUL TĂU

Cum să-ți oferi autoempatie și să te conectezi la nevoile și emoțiile tale, în loc să te învinovățești și să te judeci.

Ce se află în spatele “butoanelor” tale și cum poți face lucrurile diferit, în așa fel încât să ajungi cât mai rar la furie, condiționări sau judecăți spuse la mânie.

Cum poți să investești energia ta pentru a petrece mai mult timp de conectare, în loc să te concentrezi pe a-ți corecta copilul sau a-i schimba comportamentul.

Universul copilului tău

UNIVERSUL
COPILULUI TĂU

De ce are reacții și comportamente neplăcute și cum le poți înțelege și transforma.

Ce se află în spatele NU-urilor categorice.

Cum îi poți înțelege mai bine nevoile.

Comunicare

COMUNICAREA
DINTRE VOI

Strategii pentru ca atât nevoile tale, cât și nevoile copilului tău să fie împlinite.

Cum poți să-l asculți empatic pe copilul tău, fără să dai sfaturi sau să analizezi și cum să-ți exprimi recunoștința altfel decât prin laude.

Cum poți pune limite conectate la valorile tale, având totodată grijă de relația voastră.

De la 550/lună, timp de 4 luni

PROGRAMUL ÎNTÂLNIRILOR

01

Sesiunea 1

10 aprilie 2024

Autoempatia sau cum te poate ajuta comunicarea nonviolentă să te înțelegi mai bine

02

Sesiunea 2

17 aprilie 2024

Frică și proiecție în relația părinte-copil

03

Sesiunea 3

24 aprilie 2024

Îmblânzirea criticului interior

04

Sesiunea 4

8 mai 2024

Nevoile și sentimentele copilului din spatele comportamentelor

05

Sesiunea 5

15 mai 2024

Cum să ne auzim copiii cu adevărat – beneficiile ascultării empatice pentru relația voastră

06

Sesiunea 6

22 mai 2024

Sesiune de practică de 1:30h – identificarea nevoilor copilului tău

07

Sesiunea 7

29 mai 2024

Kit de prim ajutor în cazul furiei și cum poți repara relația atunci când greșești

08

Sesiunea 8

5 iunie 2024

Sesiune de practică de 1:30h – lucrul cu furia

09

Sesiunea 9

12 iunie 2024

Cum poți pune limite astfel încât să nu afectezi relația dintre voi

10

Sesiunea 10

19 iunie 2024

Integrare

Ce obții

8 întâlniri de grup, în fiecare miercuri, de la 17:30 la 20:00

2 întâlniri de grup de practică, de 1h:30, tot miercurea

3 sesiuni individuale de parenting coaching

Resurse și răspunsuri la întrebările tale între sesiuni, pe grupul de whatsapp

Pachet

Early Bird

Preț

2.200 lei

până pe 11 martie
plătibili în 4 rate

Pachet

Achitat integral

Preț

2.100 lei

pe toată durata perioadei de înscriere

Pachet

Întreg

Preț

2.600 lei

plătibili în 4 rate

Începe acum procesul de transformare
a relației cu copilul tău

De la 550/lună, timp de 4 luni

Anca Zlavog sta la masa in fata unui laptop

Bună, sunt Anca și cred că a fi părinte începe cu propriul nostru proces de conștientizare și vindecare.

Sunt parenting coach, acreditat de Jai Institute America și în procesul de certificare ca trainer în comunicarea nonviolentă. Am studiat Interpersonal Neurobiology cu Daniel Siegel, program prin care pot sprijini părinții să-și adapteze așteptările la stadiul de dezvoltare al copilului.

CÂTEVA REZULTATE
ÎN URMA CURSULUI

Întrebări frecvente

Accesul la curs este doar 2.100 de lei pentru plata integrală sau 2.600, achitat în 4 rate (550 lei/lună). Există și posibilitatea de a fi achitat în 4 rate la prețul de 2.200 lei pentru înscrierile de Early Bird, până pe 11 martie.

Da, în 4 rate de 650 lei/lună sau 4 rate de 550 lei/lună, pentru înscrierile de Early Bird până pe 11 martie.

Pentru a afla dacă acest curs ți se potrivește, setăm o întâlnire individuală înainte de curs și înainte de orice plată. Dacă totuși intri în curs şi nu eşti mulțumită de ce ai primit, îmi poți spune şi îţi returnez banii. Garanția este valabilă două săptămâni de la data de începere a cursului.

Cursul Părintele prezent începe pe 10 aprilie și se termină pe 19 iunie.

Îți recomand să nu ratezi nicio întâlnire live, dar dacă totuși se întâmplă, o voi înregistra parțial (mai puțin exercițiile din breakout rooms). Este extrem de importantă asumarea participării atât pentru procesul de învățare, cât și pentru menținerea atmosferei de încredere din cadrul grupului. Doar participând live, vei vedea adevăratele beneficii ale cursului, punând întrebări, rezolvând exercițiile și învățând de la ceilalți participanți.

NU POȚI
PARTICIPA ACUM?

Lasă-mi datele tale și te voi anunța când începe următorul curs online LIVE.

SUS
Material Gratuit