Anca Zlavog
Anca

Zlăvog

Cred că a fi părinte începe cu propriul nostru proces de conștientizare și vindecare.

Prin înțelegerea experiențelor noastre din trecut, observarea propriilor condiționări și învățând să ne numim emoțiile și nevoile, putem să ne schimbăm modalitățile de comunicare și relaționare atât cu copiii, cât și cu cei din jur.

Lucrez cu părinți obosiți, copleșiti, frustrați, la capătul puterilor și le ofer o altă cale. Părinți ca tine care își doresc să-și recapete conexiunea cu copiii lor, să aibă mai multă răbdare și să comunice pe limba copiilor, dar care și-au pierdut drumul în zgomotul nevoilor nesatisfăcute, al oboselii și al sfaturilor contradictorii.

DAR EXISTĂ SPERANȚĂ

Putem să schimbăm relațiile bazate pe autoritate, obediență, pedepse, putere, cu relații bazate pe conectare, încredere, cooperare și respect reciproc. Am văzut de-a lungul timpului ce a adus schimbarea de paradigmă întâi în relație cu fiul meu, apoi în relația de cuplu și, în cele din urmă, în lucrul cu părinții.

“Sunt recunoscătoare prietenei mele care mi-a recomandat o întâlnire cu Anca când am trecut printr-un necaz legat de bullying. A urmat apoi cursul de la Jai Institute for Parenting, care alături de Anca e o infuzie de speranța, curaj, respect, bunătate si liniște, iar aceasta infuzie o duci mai departe in familia ta si in jurul celor cu care interacționezi. Sunt medic, îmi place sa citesc psihologie, dar întâlnirea cu Anca a schimbat viața mea si a celor din jurul meu, care si ei au sesizat aceasta schimbare in bine.”


Maria Șerbu

“Odată ce o veți cunoaște pe Anca, nu veți mai fi la fel. Viața voastră, viziunea voastră, casa voastră se vor schimba. Este fascinant cum de fiecare dată când particip la un proiect de-al ei, Anca știe să pună întrebările in așa fel încât răspunsurile ies singure la suprafață din cele mai adânci și îngropate straturi ale sufletului. Prin Anca am avut parte de acele "aha-uri" majore, care au adus vântul schimbării permanente și profunde.”


Anamaria Hangaruș
Valorile

mele

Curiozitate Părintele Prezent

CURIOZITATE

De când mă știu, pun foarte multe întrebări. De ceva ani, le-am găsit și un alt scop – în coaching. De ce-urile și întrebările îi ajută pe clienții mei să aibă mai multă claritate, să conștientizeze impactul acțiunilor asupra relației lor, să înțeleagă mai bine copilul și să se uite la efectele pe termen lung ale educației.

Empatie si Blandete Părintele Prezent

EMPATIE ȘI BLÂNDEȚE

Cred că un stil de parenting bazat pe aceste 2 valori se potrivește oricărui copil, indiferent de personalitate. Cele 2 valori mă ghidează și în coaching, de aceea sprijin clienții dintr-un spațiu de empatie și blândețe, cu respect pentru individualitatea fiecăruia.

Autenticitate Părintele Prezent

AUTENTICITATE

Îmi doresc să ajut părinții să-și crească copiii după propriile valori și viziuni despre lume, nu să fie blocați în moștenirea unei educații primite în copilărie sau ca o reacție de rebeliune împotriva modelului autoritar sau permisiv în care au crescut.

Autenticitate Părintele Prezent

AUTOEMPATIE

Nu există părintele perfect, iar autoempatia este o aptitudine esențială în parenting. Ajut părinții este să devină suficient de buni și să știe să repare relația atunci când greșesc. Doar așa pot oferi copiilor o hartă sănătoasă despre lume. O lume în care greșim, reparăm și învățăm.

Acreditare JAI Institute Parenting

ACREDITĂRI

Sunt parenting coach, acreditat de Jai Institute America și în procesul de certificare ca trainer în comunicarea nonviolentă. Am studiat Interpersonal Neurobiology cu Daniel Siegel, program prin care pot sprijini părinții să-și adapteze așteptările la stadiul de dezvoltare al copilului.

Programează o sesiune gratuită de parenting coaching

Află cum putem lucra împreună și dacă parenting coachingul ți se potrivește

FII UN PĂRINTE
PREZENT

Lasă mailul pentru resurse gratuite și articole utile.

Nu-ți face griji, vei primi maximum două e-mailuri pe lună, care te vor ajuta să exersezi conștientizarea, știi tu - să fii un părinte prezent.

SUS
Material Gratuit